4. Varm op pande og lav Tortilla
Varm op en stege pande med høje kanter, og pas på med ikke at bruge alt for meget varme, da dette er er ægge ret og det sidste vi vil er at det bliver en overstegt eller brændt tortilla.
Hæld forsigtigt blandingen af æg, kartofler og læg forsigtigt ned i panden og steg 6-8 min og løsne forsigtigt siderne fra panden.
Når den første side er stegt, er det tid til at vende tortillaen. Dette gøres ved at tage en tallerken, eller andet der er flat og som kan bruges til at lægge over stege panden med en omkreds der er større end panden. Placer denne oven på panden, og i en hurtig bevægelse, vender du panden så Tortillaen ligge på tallerkenen med bunden i vejret. Derefter skubber du langsomt tortillaen tilbage på panden, og steger den anden side.
Tortillaen vil være flydende i toppen når du vender den, men dette er ikke noget problem da du putter det hele tilbage på panden for at stege det sidste.
Tip: En tortilla skal ikke være gennemstegt og nydes bedst hvis midten af tortillaen stadigt er lige ved at være flydende.